Van schetsvoorstel naar levensecht


Inmiddels gaat het hard met de voltooiing van het nieuwe penthouse op Strijp S. De ideeën die we hebben besproken en digitaal hebben uitgewerkt, komen steeds meer echt tot leven. Dan zie je ook hoe levensecht onze ‘schetsvoorstellen’ zijn. Het stijlvolle gebruik van de natuursteen en de houten keukenafwerking krijgen allebei een ‘eye-catchende’-kwaliteit. Dat belooft wat!

Kijk ‘m gaan!

Je kan als ontwerper wel de mooiste ideeën bedenken, ze moeten wel realiseerbaar zijn. Zeker als een ontwerp zich op hoogte afspeelt, zoals in dit geval van het penthouse op Strijp in Eindhoven. Steegaa Interiors uit Helmond maakt het totaalinterieur naar ons ontwerp, Home Automation doet de gehele domotica met beeld en geluid, en Grillo natuursteen uit Huissen levert het natuursteen voor de badkamers en de keuken. Nu staat natuursteen niet bepaald bekend als zijnde licht. Dat til je dus niet zomaar even naar de 17e en 18e verdieping of de lift in. A. omdat het loeizwaar is en B. omdat je er niet aan moet denken dat het natuursteen beschadigd. Kortom, hijsen dus. Beter voor het natuursteen en onze rug. En het levert mooie plaatjes op :)

Visueel verrassen

Veel klanten worden graag visueel verrast. Door onze ontwerpen en oplossingen meteen te ‘renderen’ ziet de klant tot in detail wat hij mag verwachten. Het is als het ware een blik in de toekomst. Dat communiceert het meest efficiënt en het leukste, want de klant kijkt mee in de ontwikkeling van zijn woning. Het penthouse op Strijp S is maar liefst 440 m2 groot. Genoeg om te bespreken dus.

Dat hebben we gedaan.

Elk hoekje en elk kiertje is besproken. Voor elke afspraak werkten we twee nieuwe ruimtes uit. We bespraken de aanpassingen en pasten dat aan voor de volgende afspraak. Zo ontstond een mooie route die we samen met de klant hebben afgelegd. En het resultaat mag er zijn! De keuken bijvoorbeeld is ontzettend mooi geworden. De driehoekige vorm, de lichtluifel erboven in dezelfde vorm, de notenhouten fronten gemaakt van kwartronde latjes. Daar doen we het voor. Klanten verrassen en onszelf ook een beetje.

Penthouse Strijp S

De indeling vervolmaken


De klant was al enige tijd bezig met het penthouse maar kwam er niet uit. De bouw liep door waardoor enkele bouwkundige zaken al wel vast kwamen te liggen. Onze taak lag er om de indeling te vervolmaken en deze te visualiseren. Wij zijn snel met de klant in gesprek gegaan. Hoe leeft de klant? Wat vindt hij belangrijk? Waarom (in dit geval) de verhuizing van het platteland naar een penthouse? In die fase zijn we op zoek naar handvatten, sfeerbepalers die we nodig hebben. Vervolgens zijn we op pad gegaan om materialen en stoffen te bekijken en een gevoel krijgen voor de sfeer die we gaan creëren. Of dat gelukt is lees je binnenkort! (Hint: ja dat is gelukt.)

Mountainview Capital
Mountainview Capital
Kantoor in historische hart

Heusden is een prachtig vestigingsstadje aan de Maas tussen Brabant en Gelderland. Geen verkeerde plek om te werken. 

Broos
Broos
Onze lieve kantoorhond

Dit is een officiële functie. Oké, Broos is veel meer dan dat...

Nieuwe studio
in hartje Helmond

Ontwerpinspiratie uit hartje Helmond. Soms krijg je een kans die zó uniek is dat je hem wel moet pakken, ongeacht wat. Kerkstraat 48 in Helmond is precies zo’n kans. 

Nieuwe identiteit
Nieuwe identiteit
Dat staat als een huis

Nieuwe identiteit, nieuwe website, goed verhaal Als je droom is om vanbinnen en vanbuiten de mooiste woningen te ontwerpen, dan mag je als bureau zelf natuurlijk niet achterblijven. 

Drakenbootfestival
Gespot op het

Heb je ons afgelopen weekend gespot op het Drakenbootfestival, het kleurrijkste weekend van het jaar? Wat was het weer leuk! En mooi! (En wat een regen.) 

Knoops
Knoops
Van racefiets naar upgrade woning

Je koopt een nieuwe racefiets en voordat je het weet creëer je de upgrade van een woning. Dat zit zo.

Penthouse Strijp S
De indeling vervolmaken

Wij zijn snel met de klant in gesprek gegaan.

Joop en Nicole Dams
Joop en Nicole Dams
Vertrouwen en de klik,

essentieel voor elke opdracht. Als daar geen sprake van is ga je nooit 1,5 jaar lang tijd met elkaar doorbrengen.

Team Studio Arjan Hogers
Team Studio Arjan Hogers
Welkom Kim

Het team van Studio Arjan Hogers is een talent rijker.

Een onmiskenbaar
Een onmiskenbaar
SKD-ontwerp

Wij hebben de visie van het bedrijf vertaald naar een onmiskenbaar SDK-ontwerp!

Een ruwe diamant
weer laten schitteren

Een woning die qua sfeer en beleving in elk geval alle vakjes afvinkt.

Penthouse Marbella
Penthouse Marbella
Inspiratie op afstand

Studio Arjan Hogers ontwerpt een penthouse in het project “The View “, in Marbella. Spanje dus.

Valeriusplein Amsterdam
Elke opdracht heeft zijn eigen uitdagingen.

 Dat maakt ons werk zo leuk en afwisselend.

Spoormakers Notarissen
Spoormakers Notarissen
Modern in balans met het oude

Een Rijksmonument! Altijd weer een leuke uitdaging.

Er komt vernieuwing aan de Beethovenlaan in Helmond
Er komt vernieuwing aan de Beethovenlaan in Helmond

Binnenkort gaan we aan de slag voor een bestaande woning aan de Beethovenlaan in Helmond. De woning stamt uit 1998, zeer herkenbaar aan de toen gebruikte materialen. Leuk om te delen is dat de eerste bewoonster er nog steeds woont.