Met Steegaa Interiors naar Marbella


Bij Studio Arjan Hogers werken we vaak samen met de interieurbouwer Steegaa Interiors uit Helmond. Ook in het buitenland. Voor het appartement in Marbella hebben de mensen van Steegaa het interieur met beleid in de trailer geladen en zijn ze richting de Middellandse Zee vertrokken. Noem het maar een ‘workation’ met iets meer nadruk op het ‘work’-deel. Daar staat dan wel een uitzicht tegenover dat je in Nederland nergens treft. Op de locatie is alles met de kraan op de betreffende verdiepingen geplaatst en hebben de mensen van Steegaa hun maatwerkkunsten toegepast op de plaats waar wij de ontworpen items hebben bedacht. En weer hebben we een belangrijke stap gezet naar de oplevering.

Studio Arjan Hogers goes Marbella

Over de grens ontwerpen is een extra leuke uitdaging. Zeker als de afstand tot aan de Spaanse kust reikt; Marbella in het geval van het appartement The View. Werkbezoeken behoren bij de opdracht. Je wilt immers weten wat de stand van zaken is, de vinger aan de pols houden, nog wat laatste aanpassingen correct inmeten en de vorderingen persoonlijk controleren. All in a days work. Maar belangrijker nog, het hoort gewoon bij de verantwoordelijkheid die wij als ontwerpstudio hebben. Onze naam staat er namelijk onder. Dat Arjan ook een paar dagen van het aangename weer mocht genieten is bijvangst. Maar daarom niet minder fijn.

Het potentieel zien

Een belangrijke kracht van Studio Arjan Hogers is dat er áltijd oog is voor het potentieel. Zeker bij een woning waar je weliswaar de bouwtekeningen van hebt, maar het ‘locatiegevoel’ niet bepaald om de hoek ligt, is die kracht een belangrijke onderscheidende factor. Stapje voor stapje wordt de visie achter The View concreet. Naar verwachting start het inrichten in februari of maart van 2023. Begin december gaan we kijken of die verwachting werkelijkheid gaat worden.

Inspiratie op afstand


Studio Arjan Hogers gaat weer eens de grens over.  Studio Arjan Hogers ontwerpt een penthouse in het project “The View “, in Marbella. Spanje dus. En zoals elk SAH-project is ook bij The View gestart met het bespreken van de wensen en vervolgens het uitzetten van de lijnen en de functionaliteit. In een later stadium zijn daar nog twee logeerkamers aan toegevoegd om ook de kinderen en kleinkinderen een eigen slaapplek te kunnen bieden. En omdat een van de familieleden slecht ter been is, hebben we een lift toegevoegd die bewoners van het appartement naar het eigen dakterras met zwembad brengt.

Het appartement biedt - eenmaal gereed - plek aan zes bewoners. Dat vraagt ook om de nodige opbergruimte en badkamers. Een leuke uitdaging. Om sfeer en intimiteit in de leefruimte te brengen komt er een roomdivider tussen de eethoek en de zithoek. Deze wordt voorzien aan iedere zijde van een televisie. En de bio-ethanol haard met doorkijk mag zeker niet onbenoemd blijven.

In de eerste week van december bezoekt Arjan de locatie om samen met de klant de status van de verbouwing te bekijken. De - letterlijk - grote afstand tussen de ontwerptafel en de uitvoering maakt dat de ruimte voor verrassingen zo klein mogelijk moet worden gehouden. Hoe de stand van zaken eruit ziet lees je hier binnenkort.

Mountainview Capital
Mountainview Capital
Kantoor in historische hart

Heusden is een prachtig vestigingsstadje aan de Maas tussen Brabant en Gelderland. Geen verkeerde plek om te werken. 

Broos
Broos
Onze lieve kantoorhond

Dit is een officiële functie. Oké, Broos is veel meer dan dat...

Nieuwe studio
in hartje Helmond

Ontwerpinspiratie uit hartje Helmond. Soms krijg je een kans die zó uniek is dat je hem wel moet pakken, ongeacht wat. Kerkstraat 48 in Helmond is precies zo’n kans. 

Nieuwe identiteit
Nieuwe identiteit
Dat staat als een huis

Nieuwe identiteit, nieuwe website, goed verhaal Als je droom is om vanbinnen en vanbuiten de mooiste woningen te ontwerpen, dan mag je als bureau zelf natuurlijk niet achterblijven. 

Drakenbootfestival
Gespot op het

Heb je ons afgelopen weekend gespot op het Drakenbootfestival, het kleurrijkste weekend van het jaar? Wat was het weer leuk! En mooi! (En wat een regen.) 

Knoops
Knoops
Van racefiets naar upgrade woning

Je koopt een nieuwe racefiets en voordat je het weet creëer je de upgrade van een woning. Dat zit zo.

Penthouse Strijp S
De indeling vervolmaken

Wij zijn snel met de klant in gesprek gegaan.

Joop en Nicole Dams
Joop en Nicole Dams
Vertrouwen en de klik,

essentieel voor elke opdracht. Als daar geen sprake van is ga je nooit 1,5 jaar lang tijd met elkaar doorbrengen.

Team Studio Arjan Hogers
Team Studio Arjan Hogers
Welkom Kim

Het team van Studio Arjan Hogers is een talent rijker.

Een onmiskenbaar
Een onmiskenbaar
SKD-ontwerp

Wij hebben de visie van het bedrijf vertaald naar een onmiskenbaar SDK-ontwerp!

Een ruwe diamant
weer laten schitteren

Een woning die qua sfeer en beleving in elk geval alle vakjes afvinkt.

Penthouse Marbella
Penthouse Marbella
Inspiratie op afstand

Studio Arjan Hogers ontwerpt een penthouse in het project “The View “, in Marbella. Spanje dus.

Valeriusplein Amsterdam
Elke opdracht heeft zijn eigen uitdagingen.

 Dat maakt ons werk zo leuk en afwisselend.

Spoormakers Notarissen
Spoormakers Notarissen
Modern in balans met het oude

Een Rijksmonument! Altijd weer een leuke uitdaging.

Er komt vernieuwing aan de Beethovenlaan in Helmond
Er komt vernieuwing aan de Beethovenlaan in Helmond

Binnenkort gaan we aan de slag voor een bestaande woning aan de Beethovenlaan in Helmond. De woning stamt uit 1998, zeer herkenbaar aan de toen gebruikte materialen. Leuk om te delen is dat de eerste bewoonster er nog steeds woont.