Nieuwe studio

 

Voordat de verbouwing start wil je weten waar je ‘naartoe bouwt’. Een concreet doel, doordacht en tot in detail uitgewerkt. Wij zagen het hélemaal voor ons. (En jij nu ook…)

Ons nieuwe pand is bijna klaar!


Of beter gezegd, het historische pand aan de Kerkstraat in Helmond is bijna op en top vernieuwd. We hebben tijdens de verbouwing de historische details met egard behandeld, waardoor een mooie spanning is gecreëerd tussen oud en nieuw. Als je werkt met bestaande bebouwing is het canvas nooit helemaal blanco, maar laten we ons vooral inspireren door de mogelijkheden die het gebouw biedt. Dat is zeker gelukt. Een mooie stap voor onze studio en vooral een geweldige plek om nieuw en inspirerend werk vanuit te garanderen.

Kijk nou!


Straalt de gevel van de Kerkstraat 48 in Helmond historie en vakmanschap uit, in het pand blinkt vooral de ‘SAH’-stijl uit. En die staat voor aandacht besteden aan duidelijke lijnen, materiaalgebruik, gebruiksgemak en lichtinval. Een rake mix van werkruimtes, een overlegruimte en centraal een plek om te ontspannen, te lunchen, te borrelen en te inspireren. Kan niet anders of hier gaan de mooiste ontwerp ideeen ontstaan, voor binnen, en voor buiten!

In hartje Helmond

Nieuwe studio


Ontwerpinspiratie uit hartje Helmond. Soms krijg je een kans die zó uniek is dat je hem wel moet pakken, ongeacht wat. Kerkstraat 48 in Helmond is precies zo’n kans. Vanaf eind mei is Kerstraat 48 namelijk onze nieuwe werk- en inspiratieplek in hartje Helmond.

Dit geweldige woon/winkelpand heeft volgens de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed wortels die teruggaan tot diep in de 16e eeuw. Momenteel zijn we bezig met de inrichting van het pand. Hoe dat eruitziet laten we binnenkort zien.

Meer nieuws

Broos
Broos
Onze lieve kantoorhond

Dit is een officiële functie. Oké, Broos is veel meer dan dat...

Nieuwe studio
in hartje Helmond

Ontwerpinspiratie uit hartje Helmond. Soms krijg je een kans die zó uniek is dat je hem wel moet pakken, ongeacht wat. Kerkstraat 48 in Helmond is precies zo’n kans. 

Drakenbootfestival
Gespot op het

Heb je ons afgelopen weekend gespot op het Drakenbootfestival, het kleurrijkste weekend van het jaar? Wat was het weer leuk! En mooi! (En wat een regen.) 

Nieuwe identiteit
Nieuwe identiteit
Dat staat als een huis

Nieuwe identiteit, nieuwe website, goed verhaal Als je droom is om vanbinnen en vanbuiten de mooiste woningen te ontwerpen, dan mag je als bureau zelf natuurlijk niet achterblijven.