Dat staat als een huis

Nieuwe identiteit

Nieuwe identiteit, nieuwe website, goed verhaal Als je droom is om vanbinnen en vanbuiten de mooiste woningen te ontwerpen, dan mag je als bureau zelf natuurlijk niet achterblijven. De laatste paar maanden zijn we daarom intensief bezig geweest met onze nieuwe identiteit. Die is nu klaar en staat als een huis. 

Het eerste wat we graag delen is de nieuwe website, ons digitaal visitekaartje. 

Daar lees je ons verhaal, zie je de mooiste voorbeelden van ons werk en vertellen opdrachtgevers over hun droomwoningen. Alles in lijn met onze visie "zo binnen zo buiten architectuur", met de kwaliteit die opdrachtgevers mogen verwachten. Veel lees- en kijkplezier!

Meer nieuws

Broos
Broos
Onze lieve kantoorhond

Dit is een officiële functie. Oké, Broos is veel meer dan dat...

Nieuwe studio
in hartje Helmond

Ontwerpinspiratie uit hartje Helmond. Soms krijg je een kans die zó uniek is dat je hem wel moet pakken, ongeacht wat. Kerkstraat 48 in Helmond is precies zo’n kans. 

Drakenbootfestival
Gespot op het

Heb je ons afgelopen weekend gespot op het Drakenbootfestival, het kleurrijkste weekend van het jaar? Wat was het weer leuk! En mooi! (En wat een regen.) 

Nieuwe identiteit
Nieuwe identiteit
Dat staat als een huis

Nieuwe identiteit, nieuwe website, goed verhaal Als je droom is om vanbinnen en vanbuiten de mooiste woningen te ontwerpen, dan mag je als bureau zelf natuurlijk niet achterblijven.