Mecky en Eric Trinthamer

Wat wij niet zien, ziet Arjan wel

“Arjan kennen we al meer dan 20 jaar uit onze vriendenkring, dus toen we naar andere woningen zijn gaan kijken is hij meegegaan. We wilden heel graag een bungalow, maar die zijn niet zo makkelijk te vinden. Uiteindelijk kwamen we onze huidige woning tegen. Een bungalow uit ’62, in Helmond.”

“Wat wij niet zien in een woning, ziet Arjan wel. Hij is zó ontzettend sterk met ruimtes en het lijnenspel. Dat is een gave. Wij zijn met Arjan gaan zitten en hebben onze wensen doorgesproken. Een werkkamer, een extra slaapkamer omdat een van onze kinderen nog thuis woont, een badkamer en suite, het woondeel aan de achterzijde en het slaapdeel aan de voorzijde. Op basis daarvan is hij gaan ontwerpen. Die schetsen zagen er meteen geweldig uit. Dan gaat het leven.”

 

“Arjan is een prettig mens in de omgang en samenwerking. Hij is tijdens de bouw regelmatig een kijkje komen nemen. Je ziet toch je droom werkelijkheid worden. Dat is ook zijn verdienste, hij is daar net zo goed trots op. Hij zorgt in zijn ontwerpen bovendien voor een leuke twist, een oplossing of een idee dat verrast. Vanuit het bad hebben we bijvoorbeeld een prachtig uitzicht op onze tuin.”

Jose en Wim Dams
Jose en Wim Dams
Elkaar begrijpen is alles

Arjan is een opgewekt mens met veel creativiteit en een scherp oog voor het detail. Dat is leuk samenwerken.

Kantoor The Distrikt
Old meets new

Alles wat je ontwerpt draait om de gebruiker. In het geval van The Distrikt werknemers in een creatieve, dynamische omgeving.

Mecky en Eric Trinthamer
Mecky en Eric Trinthamer
Wat wij niet zien, ziet Arjan wel

"Hij is zó ontzettend sterk met ruimtes en het lijnenspel. Dat is een gave. 

Kantoor Reef
Kantoor Reef
Serieus met een knipoog

Niets vreet zoveel energie als een saai, grijs kantoor. Nergens voor nodig. Bij Reef hadden ze dat allang door en stelden een functionele wensenlijst op.

Desiree en Teun van Wetten
Binnen èn buiten

“Het verschil tussen andere architecten en Arjan is dat hij eerst vanuit binnen denkt en daar de buitenkant op baseert." 

Villa Heeze
Villa Heeze
Stoer met strakke lijnen

Een huis waarin iedereen zich thuis zou kunnen voelen.

Ellen en Ronald Rooijakkers
Ellen en Ronald Rooijakkers
Niks dan goeds

De uitdaging was de beperking. Als een huis aan een bepaalde stijl moet voldoen, zoek je naar mogelijkheden om het toch zo modern mogelijk te maken. Daar is creativiteit voor nodig. Nou, dan heb je aan Arjan een goeie.”

Bungalow Geldrop
Bungalow Geldrop
Mediterraan wonen

Wat is je eerste gedachte als je de bungalow ziet? Precies. Maar je bent niet in Zuid-Europa, je bent in Brabant.

Joop en Nicole Dams
Joop en Nicole Dams
Wooncomfort primair

"Aan alles merk je dat hij van binnen naar buiten denkt. De keuze was dan ook snel gemaakt.”

Penthouse Rotterdam
Penthouse Rotterdam
A room with a view

Wij zijn gek op fantastische uitzichten. Als je de kans krijgt om het penthouse van de Montevideotoren in Rotterdam te realiseren dan vraag je niet om bedenktijd.

IntoAction
Daar wil je zijn

Digitaal marketingbureau intoAction, kortgeleden overgenomen door IQ en gevestigd in de oude Batafabriek in Best. Een pand dat ‘het industriële’ overduidelijk in de genen heeft.