Ellen en Ronald Rooijakkers

Niks dan goeds

“Arjan en wij hebben wederzijdse vrienden. Toen we besloten om een nieuw huis te laten bouwen dachten we meteen aan Arjan. We hadden elkaar al eerder op een feest ontmoet. Een andere architect hebben we niet overwogen. Omdat hij ook het huis van onze vrienden heeft ontworpen, wisten we al hoe goed zijn werk is.”

“We zijn een aantal keer samen bij ons thuis aan de keukentafel gaan zitten. Kop koffie erbij. Onze wensen en ideeën voorgesteld. Het moest state of the art zijn, van binnen en van buiten. En alles moet beneden plaatsvinden. Dat er van welstand een verdieping op moet is prima, maar voor ons niet essentieel. Ook qua stijl zijn we gebonden aan de voorschriften. Op basis daarvan en onze wensen is Arjan vervolgens aan de slag gegaan.”“De schetsfase is klaar en de plannen zijn inmiddels door de gemeente goedgekeurd. Het ontwerp ziet er prachtig uit. De uitdaging voor ons en Arjan was de beperking. Als een huis aan een bepaalde stijl moet voldoen, zoek je naar mogelijkheden om het toch zo modern mogelijk te maken. Daar is creativiteit voor nodig. Nou, dan heb je aan Arjan een goeie.”

“Over de samenwerking niks dan goeds. De sfeer aan de keukentafel is constructief op een gemoedelijke manier en niet onbelangrijk; Arjan’s manier van denken matcht met de onze. Hij denkt van binnen naar buiten en doet dat op een creatieve manier. Bovendien blijft hij betrokken. Wat mooi is op papier, moet ook mooi zijn als het eenmaal gebouwd is. Zodat hij en wij trots kunnen zijn.”

Jose en Wim Dams
Jose en Wim Dams
Elkaar begrijpen is alles

Arjan is een opgewekt mens met veel creativiteit en een scherp oog voor het detail. Dat is leuk samenwerken.

Kantoor The Distrikt
Old meets new

Alles wat je ontwerpt draait om de gebruiker. In het geval van The Distrikt werknemers in een creatieve, dynamische omgeving.

Mecky en Eric Trinthamer
Mecky en Eric Trinthamer
Wat wij niet zien, ziet Arjan wel

"Hij is zó ontzettend sterk met ruimtes en het lijnenspel. Dat is een gave. 

Kantoor Reef
Kantoor Reef
Serieus met een knipoog

Niets vreet zoveel energie als een saai, grijs kantoor. Nergens voor nodig. Bij Reef hadden ze dat allang door en stelden een functionele wensenlijst op.

Desiree en Teun van Wetten
Binnen รจn buiten

“Het verschil tussen andere architecten en Arjan is dat hij eerst vanuit binnen denkt en daar de buitenkant op baseert." 

Villa Heeze
Villa Heeze
Stoer met strakke lijnen

Een huis waarin iedereen zich thuis zou kunnen voelen.

Ellen en Ronald Rooijakkers
Ellen en Ronald Rooijakkers
Niks dan goeds

De uitdaging was de beperking. Als een huis aan een bepaalde stijl moet voldoen, zoek je naar mogelijkheden om het toch zo modern mogelijk te maken. Daar is creativiteit voor nodig. Nou, dan heb je aan Arjan een goeie.”

Bungalow Geldrop
Bungalow Geldrop
Mediterraan wonen

Wat is je eerste gedachte als je de bungalow ziet? Precies. Maar je bent niet in Zuid-Europa, je bent in Brabant.

Joop en Nicole Dams
Joop en Nicole Dams
Wooncomfort primair

"Aan alles merk je dat hij van binnen naar buiten denkt. De keuze was dan ook snel gemaakt.”

Penthouse Rotterdam
Penthouse Rotterdam
A room with a view

Wij zijn gek op fantastische uitzichten. Als je de kans krijgt om het penthouse van de Montevideotoren in Rotterdam te realiseren dan vraag je niet om bedenktijd.

IntoAction
Daar wil je zijn

Digitaal marketingbureau intoAction, kortgeleden overgenomen door IQ en gevestigd in de oude Batafabriek in Best. Een pand dat ‘het industriële’ overduidelijk in de genen heeft.