Desiree en Teun van Wetten

Binnen èn buiten“We hebben Arjan leren kennen via kennissen. Hij heeft ook aan hun woning gewerkt, al was dat alleen nog de binnenkant. Toen wij ons huis wilden gaan aanpassen, zijn we met hem in gesprek gegaan. Hij vroeg ons meteen of hij het volledige huis mocht aanpakken. Dus binnen én buiten. Daar hebben we mee ingestemd. We wisten al dat hij goed werk levert.”

“Het verschil tussen andere architecten en Arjan is dat hij eerst vanuit binnen denkt en daar de buitenkant op baseert. Je leefomgeving ervaar je dagelijks. De buitenzijde is vooral leuk als je aan komt rijden, maar binnen gebeurt het. Daar moet het kloppen.”“We hebben ons bestaande huis volledig gemoderniseerd. Alleen de fundering, de verdiepingsvloeren en de binnenmuren zijn gebleven. De rest hebben we allemaal aangepakt. Plus een aanbouw. Het huis is nu geconcentreerd op de voor en achterzijde. Daar zit het uitzicht.”

“Het mooie van werken met Arjan is dat hij altijd voor je klaarstaat. Hij is ook tijdens de bouw regelmatig komen kijken of wat er gebouwd werd in lijn lag met zijn visie. Tijdens het hele traject tot en met het biertje bij de oplevering. Als het voortraject goed staat, heb je verderop in het proces geen vervelende verrassingen en dus nauwelijks meerwerk. Bovendien luistert hij goed en heeft hij het vermogen om wat hij hoort te vertalen naar papier.”

Jose en Wim Dams
Jose en Wim Dams
Elkaar begrijpen is alles

Arjan is een opgewekt mens met veel creativiteit en een scherp oog voor het detail. Dat is leuk samenwerken.

Kantoor The Distrikt
Old meets new

Alles wat je ontwerpt draait om de gebruiker. In het geval van The Distrikt werknemers in een creatieve, dynamische omgeving.

Mecky en Eric Trinthamer
Mecky en Eric Trinthamer
Wat wij niet zien, ziet Arjan wel

"Hij is zó ontzettend sterk met ruimtes en het lijnenspel. Dat is een gave. 

Kantoor Reef
Kantoor Reef
Serieus met een knipoog

Niets vreet zoveel energie als een saai, grijs kantoor. Nergens voor nodig. Bij Reef hadden ze dat allang door en stelden een functionele wensenlijst op.

Desiree en Teun van Wetten
Binnen èn buiten

“Het verschil tussen andere architecten en Arjan is dat hij eerst vanuit binnen denkt en daar de buitenkant op baseert." 

Villa Heeze
Villa Heeze
Stoer met strakke lijnen

Een huis waarin iedereen zich thuis zou kunnen voelen.

Ellen en Ronald Rooijakkers
Ellen en Ronald Rooijakkers
Niks dan goeds

De uitdaging was de beperking. Als een huis aan een bepaalde stijl moet voldoen, zoek je naar mogelijkheden om het toch zo modern mogelijk te maken. Daar is creativiteit voor nodig. Nou, dan heb je aan Arjan een goeie.”

Bungalow Geldrop
Bungalow Geldrop
Mediterraan wonen

Wat is je eerste gedachte als je de bungalow ziet? Precies. Maar je bent niet in Zuid-Europa, je bent in Brabant.

Joop en Nicole Dams
Joop en Nicole Dams
Wooncomfort primair

"Aan alles merk je dat hij van binnen naar buiten denkt. De keuze was dan ook snel gemaakt.”

Penthouse Rotterdam
Penthouse Rotterdam
A room with a view

Wij zijn gek op fantastische uitzichten. Als je de kans krijgt om het penthouse van de Montevideotoren in Rotterdam te realiseren dan vraag je niet om bedenktijd.

IntoAction
Daar wil je zijn

Digitaal marketingbureau intoAction, kortgeleden overgenomen door IQ en gevestigd in de oude Batafabriek in Best. Een pand dat ‘het industriële’ overduidelijk in de genen heeft.